ŁAł! Amerykę odkryłeś.

ŁAł! Amerykę odkryłeś.
Miałam tak przy Sakurze. Neverlandzie nie zbieram. Po opinii ninna, myślałam, że tylko ja tak mam.
Doskonale rozumiem, bo mam tak samo i jeszcze
Ja też wolę anime XDSallyCzarownica pisze: ↑ndz mar 24, 2019 9:14 pmNie rozumiem zachwytów nad tą mangą. Anime było świetne, bardzo mi się podobało. A na mandze non stop łapałam się za głowę, a na końcówce drugiej części parskałam ze śmiechu. Dla mnie nic ciekawego.Dużo bardziej wolę nowszego CLAMPa, jak Kobato czy Wish► Pokaż Spoiler
Nelinnor pisze: ↑pn maja 06, 2019 6:51 pmCiągle się zastanawiam nad tą serią. Niby w latach 90 było to jedno z moich ulubionych anime w TV zaraz obok Slayers (no i ten świetny opening), ale z drugiej strony teraz trochę się boje że moje wspomnienie o MKR pękłoby jak domek ze szkła.Kiedyś za nastolatka człowiek przeżywał mały szok, że film animowany może mieć ciągłość fabularną, poruszać poważniejsze tematy, że są dramaty, ludzie giną i w ogóle. Teraz pewnie dostrzegłbym te wszystkie shoujou schematy i różne denerwujące cliche o których wspominacie powyżej.
W drugiej serii anime był dodany motyw Novy, którego w mandze nie ma, a w anime zajmuje większość czasu.Hikaru-chan pisze: ↑ndz maja 19, 2019 5:02 pmDruga seria anime to w końcu zupełnie inna historia (pewnie dlatego zmieściła się w 3 tomach, chociaż zajmuje 29 odcinków jakby nie było).
Dokładnieociesek pisze: ↑ndz maja 19, 2019 6:55 pmW drugiej serii anime był dodany motyw Novy, którego w mandze nie ma, a w anime zajmuje większość czasu.Hikaru-chan pisze: ↑ndz maja 19, 2019 5:02 pmDruga seria anime to w końcu zupełnie inna historia (pewnie dlatego zmieściła się w 3 tomach, chociaż zajmuje 29 odcinków jakby nie było).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość